Onderhoud

Naast de ruime keuze uit ons brede assortiment aan nieuwe tuin en parkmachines bieden wij u ook graag de juiste service voor én na uw aankoop, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. 

Om optimaal te kunnen blijven genieten van uw tuinmachine bieden wij verschillende servicebeurten en onderhoud/reparatie aan. Of het nu gaat om een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor uw grasmaaier, het slijpen van messen, het maken en persen van hydraulische slangen, of groot onderhoud aan uw machine. Ons team van deskundige monteurs staan graag voor u klaar om uw machine van onderhoud en reparatie te voorzien.

Winterbeurt

Om uiterst gebruik te blijven maken van uw grasmaaier of andere tuinmachines in het seizoen, raden wij u aan 1 x per jaar uw machine te voorzien van een winterbeurt. Zo komt u in het nieuwe seizoen niet voor verassingen te staan!
Wij beschikken over een grote werkplaats met magazijn waar we vele onderdelen op voorraad hebben. Vaak kunt u daarom uw machine al binnen enkele dagen weer op komen halen. Wij repareren iedere tuinmachine ongeacht het merk, dus ook machines die u niet bij ons heeft gekocht repareren wij graag voor u.

Ideaal is het natuurlijk dat uw machine startklaar is en u niet voor nare verassingen komt te staan wanneer u deze in het voorjaar weer wilt gaan gebruiken. In de maanden oktober t/m maart bieden wij u daarom de mogelijkheid om uw machine te voorzien van een winterbeurt. Waarbij we uw machine geheel nakijken en er voor zorgen dat deze weer in perfecte conditie verkeerd. Door uw machine jaarlijks te voorzien van een winterbeurt kunt u deze zorgeloos gebruiken in het seizoen en verlegd u de levensduur van uw machine aanzienlijk.

Indien u niet in de gelegenheid bent om uw machine zelf te brengen hebben wij een speciale haal en brengservice. Voor meer informatie of direct een afspraak te maken kunt u bellen naar 0492-661211 of mail naar info@swinkelsmierlo.nl.