Tuin & park

banner-tuin-en-park

 

Deskundigheid, uitstekende service en kwaliteit staan bij ons centraal!

In onze compleet vernieuwde winkel in Mierlo bieden wij u een breed assortiment tuin en parkmachines aan. U kunt bij ons terecht voor zowel de kleinere of grotere particuliere tuin, park of groenonderhoud.

Wij zijn de winkel op het gebied van tuin en parkmachines in de regio Mierlo, Helmond, Geldrop, Nuenen en Eindhoven. Tevens staat ons team van deskundige monteurs graag voor u klaar om uw machines van onderhoud en reparatie te voorzien.

 

                                                            

Sinds kort hebben wij een webshop geopend om het koopgemak van onze tuinmachines nog gemakkelijker te maken. Op de webshop staan vrijwel alle producten die wij aanbieden. Deze producten kunnen online aangeschaft worden en bij u thuis worden bezorgd, of u kunt er voor kiezen om het desbetreffende product af te halen in onze winkel.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste nieuwtjes rond Swinkels Mechanisatie Mierlo? Follow ons op twitter en Like onze Facebookpagina.

                        

Tevens is Swinkels tuin&park ”My Parts” Partner. Een unieke service! Door u aan te melden als My Parts Partner krijgt u rechtstreeks toegang tot ruim anderhalf miljoen artikelen binnen het grootste portal voor technische onderdelen in Europa. De producten kunt u online bestellen en vaak de volgende dag al vanaf 7 uur ’s morgens ophalen in onze winkel! Heeft u vragen hierover of heeft u vragen over onze winkel of het assortiment neem dan contact met ons op.

U kunt ons bereiken per:

Telefoon: 0492-661211
Mail: info@swinkelsmierlo.nl