Swinkels Tuin&Parkmachines vindt de privacy en veiligheid van al haar klanten erg belangrijk en draagt er zorg voor dat alle persoonlijke informatie die u ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Om uw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen hebben wij een aantal van uw gegevens nodig.

Swinkels Tuin&Parkmachines gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Indien u ook uw telefoonnummer opgeeft zullen wij dit alleen gebruiken om u te informeren over eventuele belangrijke wijzigingen t.b.v. de bestelling.
Om het winkelen bij Swinkels Tuin&Parkmachines zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot de bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en nog beter aan uw wensen voldoen.
Met uw toestemming gebruiken wij uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kun u zich afmelden via de link onderaan elke mailing.
Wanneer u bij De Tuinmachinespecialist een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw persoonlijke account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Swinkels Tuin&Parkmachines verkoopt uw gegevens niet.
Al deze informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Swinkels Tuin&Parkmachines gebruikt geen cookies (een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek).

We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet.

Swinkels Tuin&Parkmachines kan uw verleende informatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons « privacy-beleid ». In dat geval, zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.

Indien u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen over onze privacy policy kunt u contact opnemen met de klantenservice van Swinkels Tuin&Parkmachines. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of wanneer u deze wilt wijzigen. U heeft altijd het recht op correctie van uw eigen gegevens. In geval van wijziging van onze privacy policy dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.


Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met onze klantenservice.